Сањате ли да станете пред публику, да глумите, певате, плешете, рецитујете, водите или креирате програме...? Желите ли да се борите за остварење свог сна?
Први корак на том путу треба да буде ваш став да сте спремни да учите и мењате себе, да испољите слободу духа и снагу уверења да је ваш пут – пут уметности, пут креативности. Ако сте сигурни у то, и други ће вам поверовати да је тако, јер ви сте једина гаранција сопственог успеха!
Уз таленат, који је неопходан, али не и пресудан, ви морате градити и своју личност, развијати већ испољене вештине и способности, и оне друге, које ћете у себи тек открити.
Морате имати глас и стас, али и интелект, културу и знање, машту и став, као и слободу да изразите тај став. Треба да будете своја најбоља верзија, а то се не постиже брзо и лако.
Студио "БИС!" зато је развио комплексан програм обуке у сценским и медијским вештинама, који укључује више креативних садржаја и искусне инструкторе.
Студио "БИС!" постоји под овим именом већ десет година. Израстао је из Драмског студија "Глумилиште", који су од 2001. године при Основној школи "Милош Црњански" у Београду водили Маја Буњац, професор и драмски педагог, и Бојан Жировић, глумац Атељеа 212. Током година у којима је створен низ запажених представа и наступа, створен је комплексан програм рада са децом која истражују и развијају своју креативност.
Студио "БИС!" своје програме остварује у малим групама деце и младих, разврстаних у млађи (7-10 година), средњи (11-14 година) и старији узраст (15-20 година). Већ пуне три године успешно се развија и специјални програм рада са предшколцима „ГЛУМИЛИШТЕ – ЗАБАВИШТЕ“, као и рад у групама примењене ликовне уметности („Мали ликовни атеље“) и певача (солисти и хор Студија „БИС!“). Обука се обавља двосеместрално, у блок часовима, од половине септембра до половине јуна текуће школске године, претежно у простору Образовног система "Црњански" и Тринаесте београдске гимназије.
Рад свих полазника прати се континуирано, у писаној форми оцењује се постигнуће и развој, и извештај се доставља полазницима и родитељима, а обезбеђују се изузетно добри услови за рад и стални јавни наступи (свечана сала, професионална техничка подршка и припрема јавних наступа).
probaj uspeh